Filet de bœuf saignant au beurre persillé

Filet de bœuf saignant au beurre persillé

4.7 20 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
2 portions

Składniki

  • de feuilles de persil frais
    ½ c. à soupe
  • de feuilles de thym frais
    ¼ c. à soupe
  • d'origan déshydraté
    ½ c. à café
  • gousse d'ail
    1
  • de beurre demi-sel mou
    30 g
  • filets de bœuf, détaillés en tranches épaisses (env. 180-200 g chaque, 3 cm d'épaisseur)
    2
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    ¼ c. à café
  • feuilles de laurier déshydratées
    2
  • d'eau
    1850 g
  • de jus de citron (½ citron)
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1753 kcal / 1415.5 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 0.5 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...