Bouchées au porc

Bouchées au porc

4.7 35 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • oignon coupé en quatre
    ½
  • de gingembre frais coupé en lamelles
    10 g
  • d'échine de porc en morceaux de 3 cm de côté
    300 g
  • de châtaignes d'eau entières, en boîte (dans les épiceries asiatiques), coupées en quatre
    50 g
  • de ciboule ciselé
    1 bouquet
  • d'alcool de riz
    1 c. à café
  • de sauce de soja
    20 g
  • d'huile de sésame
    15 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à café
  • blanc d'œuf
    1
  • de sel
    1 pincée
  • feuilles de pâte à wonton
    24
  • d'eau
    350 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 290 kcal / 1216 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...