Piza com base de beringela e curgete low carb

Piza com base de beringela e curgete low carb

4.9 38 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
24 unidades

Składniki

  • queijo Emmental
    100 g
    100 g queijo mozarela curado
  • cebola
    80 g
  • dentes de alho
    2
  • cenoura
    80 g
  • azeite mais q.b. p/ pincelar
    30 g
  • tomate em pedaços
    400 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • malagueta
    ½
  • sal mais q.b. p/ temperar
    1 c. chá de
  • beringela pequena (280 g aprox.) cortada em rodelas (1,5 cm aprox.)
    1
  • curgete média (600 g aprox.) cortada em rodelas (1,5 cm aprox.)
    1
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • alcaparras p/ guarnecer
    40 g
  • salmão fumado cortado em tiras p/ guarnecer
    50 g
  • linguiça cortada em rodelas finas p/ guarnecer
    50 g

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 52 kcal / 217 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...