Nidos de espagueti y crema de berenjena

Nidos de espagueti y crema de berenjena

4.4 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porciones

Składniki

  • 40 g de queso parmesano en trozos (3 cm)
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 30 g de aceite de oliva y un poco más
  • 500 g de berenjenas peladas y en cubos (1-2 cm)
  • ½ cdita de sal o al gusto
  • agua la necesaria para cocinar la pasta
  • ½ cdita de sal
  • 320 g de espagueti
  • 30 g de almendras peladas
  • 6 hojas de albahaca frescas y un poco más para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 479 mg
Białko 16 g
Kalorie 1936 kJ / 463 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 8.6 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 61 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...