Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 1 cdita de sal
- 500 g de papa, peladas y en rodajas
- 500 g de coliflor, sólo los ramilletes
- 50 g de cebolla
- 25 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 100 g de aceite de oliva
- 25 g de vinagre de jerez
- 30 g de granos de elote, enlatados, escurridos
- 75 g de pimiento rojo, pelados y en tiras
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1092 kJ / 260 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15min
Garbanzos con camote y espinacas
40 Min
Guarnición de verduras
40 Min
Guarnición de calabacitas con elote
30 min
Ensalada de colifor
40 Min
Taboule de coliflor
15min
Champiñones salteados al ajillo
25 min
Bases - Brócoli y salsa de tomate
2 Std. 5 Min
Col al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Champiñones al ajillo
15min
Guarnición de papas
30 min