Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de haddock, coupé en morceaux
- 350 g de lait demi-écrémé
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 10 g de beurre doux
- 350 g de pousses d'épinards frais
- 150 g de roquette
- 3 œufs
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1584 kJ / 378 kcal
- Białko
- 22.2 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1h
Tarte au poireau et saumon fumé
1h 10min
Tarte aux épinards et citron confit
1 Std. 20 Min
Tartine végétarienne
40 min
Moussaka
2h 30min
Tarte printanière
50min
Pizza aux légumes du soleil et basilic
1 Std. 15 Min
Quiche au brocoli et au chou-fleur
1 Std. 20 Min
Quiche oignon-artichaut
1 godz. 35 min
Pizza au potiron
1h
Quiche épinard-tomate
1 godz. 45 min
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1h