
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de haddock coupé en morceaux
- 350 g de lait demi-écrémé
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 10 g de beurre doux
- 350 g de pousses d'épinards frais
- 150 g de roquette
- 3 œufs
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 - 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 378 kcal / 1584 kJ
- Białko
- 22.2 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Błonnik
- 2.8 g