Quiche aux épinards, roquette et haddock

Quiche aux épinards, roquette et haddock

4.0 34 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • de haddock coupé en morceaux
    300 g
  • de lait demi-écrémé
    350 g
La pâte brisée
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    150 g
  • de beurre doux
    75 g
  • de sel
    1 pincée
  • d'eau
    50 g
La garniture
  • de beurre doux
    10 g
  • de pousses d'épinards frais
    350 g
  • de roquette
    150 g
  • œufs
    3
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    100 g
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 378 kcal / 1584 kJ
Białko 22.2 g
Tłuszcz 22.2 g
Węglowodany 21.7 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...