Quiche aux épinards, roquette et haddock

Quiche aux épinards, roquette et haddock

4.0 35 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • 300 g de haddock coupé en morceaux
  • 350 g de lait demi-écrémé
La pâte brisée
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 75 g de beurre doux
  • 1 pincée de sel
  • 50 g d'eau
La garniture
  • 10 g de beurre doux
  • 350 g de pousses d'épinards frais
  • 150 g de roquette
  • 3 œufs
  • 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 1 - 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portions

Białko 22.2 g
Kalorie 1584 kJ / 378 kcal
Tłuszcz 22.2 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 21.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...