Boulettes de bœuf au gingembre

Boulettes de bœuf au gingembre

4.5 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de pain sec
    100 g
  • de lait entier
    200 g
  • de coriandre fraîche
    1 bouquet
  • de viande de bœuf (macreuse, flanchet, gîte à la noix, tranche, jumeau à bifteck)
    400 g
  • œuf
    1
  • gousses d'ail pelées et dégermées
    2
  • de gingembre frais pelé et coupé en morceaux
    15 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    300 g
  • de lait de coco
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de riz thaï
    200 g
  • de petits pois frais
    200 g
  • de pois gourmands
    200 g
  • de germes de haricot mungo frais
    100 g
  • farine pour les boulettes
  • d'huile neutre
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 652 kcal / 2738 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 76 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...