Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de fromage de brebis basque, coupé en morceaux
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 10 feuilles de basilic frais
- 100 g de fromage de brebis (feta ou mizithra)
- 5 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- 2 courgettes, émincées en fines rondelles (3 mm)
- 1 pâte feuilletée maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1534 kJ / 367 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 19.5 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aubergines à la bonifacienne
2h
Tarte aux champignons et à la mimolette
1 Std. 50 Min
Tarte provençale
1 Std. 15 Min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1 Std. 20 Min
Tartelettes aux légumes
2h 10min
Tarte fraîche aux légumes d'été, brousse aux herbes
1 Std. 10 Min
Soufflé au poivron et coulis assorti
2h
Tartelette mozzarella-fleur de jambon d'Aoste
50min
Tarte betterave-chèvre frais
1 Std. 15 Min
Fleurs de courgette et de carotte
40min
Tarte asperge-ricotta
1 Std. 25 Min
Quiche oignon-artichaut
1h 35 min