
Urządzenia i Akcesoria
Quiche oignon-artichaut
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 parts
Składniki
-
pâte feuilletée maison1
-
de beurre doux20 g
-
d'oignons nouveaux épluchés mais avec 4-5 cm de tige, coupés en deux dans la longueur1 bouquet
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
-
d'eau300 g
-
de fonds d'artichaut surgelés300 g
-
œufs3
-
de crème liquide 30-40% m.g.150 g
-
de parmesan râpé40 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
455 kcal /
1904 kJ
Białko
10.2 g
Tłuszcz
36.3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tartes printanières
10 Przepisów
Francja
Francja