Pâtes au thon

Pâtes au thon

3.9 42 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

La sauce au thon
  • d'oignons coupés en deux
    160 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de thon au naturel dont 150 g (MSC), égoutté (poids total égoutté 310 g), effiloché
    2 boîtes de conserve
  • de tomates cerises coupées en deux
    450 g
  • de mascarpone
    120 g
  • de sel
    1 c. à café
Les pâtes
  • d'eau
    2 ½ l
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de pâtes sèches par ex. pappardelle)
    400 g
  • de basilic frais (env. 10 g), effeuillé
    ½ bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 669 kcal / 2813 kJ
Białko 35.9 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 76 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...