
Urządzenia i Akcesoria
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
de parmesan en dés (3 cm)70 g
-
de jambon cru en dés (1 cm)100 g
-
de salami piquant de type chorizo en tranches (1 cm)100 g
-
d'oignons coupés en deux120 g
-
d'huile d'olive extra vierge30 g
-
de coulis de tomates en boîte400 g
-
de sel½ c. à café
-
d'origan séché (opcjonalnie)½ c. à café
-
d'eau600 g
-
de pâte sèche, type penne rigate ou autre type de pâtes courtes à rainures350 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
424 kcal /
1776 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pâtes
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria