Salade de pâtes

Salade de pâtes

4.4 45 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • de sel
    3 ½ c. à café
  • d'eau
    1000 g
  • de pâtes, sèches, type cornettes
    250 g
  • d'Appenzeller coupé en morceaux (3 cm)
    200 g
  • de cornichons coupés en deux
    100 g
  • de jambon, cuit, en dés
    150 g
  • de tomates-cerises coupées en deux
    200 g
  • de yogourt nature
    180 g
  • de mayonnaise
    60 g
  • de moutarde
    1 c. à soupe
  • d'huile de colza
    3 c. à soupe
  • de vinaigre de cidre
    2 c. à soupe
  • de poivre, moulu
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 505 kcal / 2114 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...