Spätzlis au fromage

Spätzlis au fromage

4.5 13 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

Le fromage et la pâte
  • de fromage d'alpage (par ex. L’Etivaz), en morceaux (2 cm)
    200 g
  • de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
    1 bouquet
  • de farine blanche
    400 g
  • d'eau
    100 g
  • de lait
    100 g
  • œufs
    4
  • de sel
    1 c. à café
  • de noix de muscade, fraîchement moulue
    2 pointes de couteau de
La rissolée d’oignons
  • d'oignons en rouelles (2 mm)
    160 g
  • de paprika doux
    1 c. à café
  • de farine blanche
    1 c. à soupe
  • de beurre à rôtir
    3 c. à soupe
La finition
  • d'eau
    2 l
  • de sel
    ½ c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 778 kcal / 3258 kJ
Białko 33.7 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 76 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...