Urządzenia i Akcesoria
Mousse au Toblerone®
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
2 c. à soupe de sucre
-
300 g de Toblerone® noir, cassé en morceaux en suivant les «pointes»
-
2 œufs
-
400 g de crème entière, froide
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
2236 kJ /
538 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mousse au thon
5 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Papet vaudois
55 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 godz.
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min
Croissants au jambon
35 min
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Cake tyrolien automnal
1 godz. 20 min
Étoiles à la cannelle
1 godz. 30 min
Milanais
3 godz.
Tresse bernoise
1 godz. 45 min