Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 c. à soupe de sucre
- 300 g de Toblerone® noir, cassé en morceaux en suivant les «pointes»
- 2 œufs
- 400 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2236 kJ / 538 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 40 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Milanais
3h
Moutarde de Bénichon
40 Min
Mousse au thon
5min
Rösti bernois
40 Min
Papet vaudois
55min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Linguine saumon et vodka
20 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Croissants au jambon
35 Min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1h 45min