Miroirs à la gelée de vin chaud

Miroirs à la gelée de vin chaud

4.8 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
40 pièces

Składniki

La gelée
  • 150 g de vin rouge
  • 100 g de sucre
  • ½ sachet de gélifiant 2:1 (pour 500 g de fruits)
  • ¼ de c. à café de cannelle moulue
  • 1 clou de girofle
  • 1 gousse de cardamome seulement les graines
Les biscuits
  • 150 g de sucre
  • 350 g de farine
  • 250 g de beurre mou, en morceaux
  • 2 c. à café de sucre vanillé
  • 1 pincée de sel
  • 1 blanc d'œuf

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 1.1 g
Kalorie 454 kJ / 109 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...