Miroirs à la gelée de vin chaud

Miroirs à la gelée de vin chaud

4.7 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
40 pièces

Składniki

La gelée
  • de vin rouge
    150 g
  • de sucre
    100 g
  • de gélifiant 2:1 (pour 500 g de fruits)
    ½ sachet
  • de cannelle moulue
    ¼ de c. à café
  • clou de girofle
    1
  • gousse de cardamome seulement les graines
    1
Les biscuits
  • de sucre
    150 g
  • de farine
    350 g
  • de beurre mou, en morceaux
    250 g
  • de sucre vanillé
    2 c. à café
  • de sel
    1 pincée
  • blanc d'œuf
    1

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 109 kcal / 454 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...