![Moutarde de Bénichon Moutarde de Bénichon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0d2ffeeb-d2cc-4e7e-a25d-3f2228fe2ef4/Derivates/ae104359-d1a2-4f75-920b-e7f893d850ec.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de graines de moutarde noire
- 50 g de vin blanc, sec
- 50 g de sucre candi
- 150 g d'eau
- ½ bâton de cannelle
- 1 étoile de badiane
-
300
g de vin cuit
lub 300 g de concentré de jus de poire - 45 g de farine
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6670 kJ / 1593 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 331 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau du Vully
2h 30min
Macaronis du chalet
45min
Rösti bernois
40min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40 min
Gâteau des rois
1hod. 55min
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Papet vaudois
55min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Cuchaule
2h 30min
Sauce à salade à la française
20min
Tresse bernoise
1hod. 45min