Urządzenia i Akcesoria
Moutarde de Bénichon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
1 bocal
Składniki
-
25 g de graines de moutarde noire
-
50 g de vin blanc, sec
-
50 g de sucre candi
-
150 g d'eau
-
½ bâton de cannelle
-
1 étoile de badiane
-
300 g de concentré de jus de poire300 g de vin cuit
-
45 g de farine
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
21 g
Kalorie
6670 kJ /
1593 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
331 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Caramels à la crème
2 godz.
Cuchaule
2 godz. 30 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Tarte au vin cuit
45 min
Knöpflis
50 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Papet vaudois
55 min
Pain paysan
3 godz.
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Milanais
3 godz.
Tresse bernoise
1 godz. 45 min