![Sbrinz râpé Sbrinz râpé](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5CF90AC5-BA84-4758-9EBB-BE8F65A99A79/Derivates/1DB38C2A-4C36-4324-A6D5-D452E00C4870.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de Sbrinz (voir conseil) ou d’un autre fromage à pâte extradure, coupé en dés (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1658 kJ / 396 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse au thon
5 min
Salade pommes-carottes
5 min
Quiche aux 4 fromages
45min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Linguine saumon et vodka
20p
Variations autour du beurre - beurre à la tomate
5 min
Sauce hollandaise
15 min
Sucre glace
5 min
Crème au jus de pomme
4h 15min
Polenta tessinoise
45min
Beurre aux herbes
5 min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min