Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de Sbrinz (voir conseil) ou d’un autre fromage à pâte extradure, coupé en dés (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1658 kJ / 396 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramels à la crème
2h
Crème glacée aux fruits
5min
Mousse au thon
5min
Panure
5min
Sauce balsamique
10 min
Papet vaudois
55min
Soupe bâloise à la farine
1 Std. 10 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Beurre aux herbes
5min
Focaccia aux tomates
40 Min
Sauce à salade à la française
20 min
Tresse bernoise
1h 45min