Urządzenia i Akcesoria
Sbrinz râpé
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
100 g
Składniki
-
100 g de Sbrinz (voir conseil) ou d’un autre fromage à pâte extradure, coupé en dés (3 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
31 g
Kalorie
1658 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Recettes découvertes
16 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Meringues de l'Emmental
2 godz. 15 min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1 godz.
Riz au lait et compote de pruneaux
55 min
Hiboux en fromage
Brak ocen
Boisson crémeuse à l'avoine
10 min
Flammekuche aux pommes de terre
1 godz. 30 min
Pizza quatre saisons
1 godz. 30 min
Sauce Hollandaise
15 min
Mousse au thon
10 min
Escargots aux légumes farcis
45 min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Pain paysan
3 godz.