Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 140 g d'huile de colza
- 100 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 150 g de mayonnaise
- 80 g de vinaigre de vin blanc
- 1 c. à soupe de sucre glace
- ½ c. à soupe de moutarde, mi-forte
- 4 pincées de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1952 kJ / 474 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 50 g
Alternatywne przepisy
Macaronis du chalet
45 Min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Moutarde de Bénichon
40 Min
Mousse au thon
5min
Sauce cocktail
5min
Salade de carottes et crackers au sésame
1 Std.
Pain paysan
3h
Pain tessinois
1h 50min
Beurre aux herbes
5min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Sauce à salade à la française
20 min
Tresse bernoise
1h 45min