Urządzenia i Akcesoria
Knöpflis
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
300 g de farine
-
3 œufs
-
150 g d'eau
-
1 c. à soupe d'huile de colza
-
2 c. à café de sel
-
2000 g d'eau pour la cuisson des knöpflis
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1407 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Soupe bâloise à la farine
1 godz. 10 min
Läckerli de Bâle
1 godz. 10 min
Knöpflis à l’ail des ours
1 godz.
Knöpfli
50 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Moutarde de Bénichon
40 min
Tresse russe aux canneberges
3 godz.
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Spätzlis au fromage
1 godz. 10 min
Pain paysan
3 godz.
Tresse bernoise
1 godz. 45 min