Urządzenia i Akcesoria
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
24 portions
Składniki
Pastry cases
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing80 g
-
brown rice80 g
-
buckwheat groats60 g
-
quinoa50 g
-
salt½ tsp
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
egg1
-
cold water40 g
Mushroom filling
-
dried mushrooms (porcini, shiitake, etc)20 g
-
boiling water for soaking
-
garlic clove1
-
olive oil2 tsp
-
cream cheese60 g
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
walnuts30 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
truffle oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh mushrooms of choice, cut into slices150 g
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.7 g
Kalorie
338.8 kJ /
80.7 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli almond soup
30 min
Carrot and coriander soup
30 min
Dessert dukkah
1 godz.
Green goodness soup
10 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Zucchini soup
25 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 min
Curried carrot and ginger soup
40 min