Urządzenia i Akcesoria
Silverbeet dahl
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
dried yellow split peas300 g
-
boiling water for soaking
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into halves1
-
ghee45 g
-
brown onion cut into wedges (approx. 4 cm)200 g
-
fresh curry leaves10
-
cardamom pods crushed2
-
tandoori paste (see Tips)110 g
-
garam masala (see Tips)½ tbsp
-
ground turmeric½ tsp
-
curry powder2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water400 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fresh silverbeet (approx. 320 g), stems removed and leaves finely shredded1 bunch
-
salt to taste
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
cooked rice (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1455.4 mg
Białko
24.4 g
Kalorie
2399.8 kJ /
571.4 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
17.1 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
73.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian chilli
35 Min
Palak paneer
45 Min
Rendang curry
30 Min
Palak paneer
1 Std. 15 Min
Savoury semolina
15 Min
Lentil curry (dahl)
30 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Gwinganna biryani
25 Std. 20 Min
Sabji (vegetable) curry
30 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min