Salade de tranches de magret roulées au chèvre

Salade de tranches de magret roulées au chèvre

4.6 27 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • d'abricots secs coupés en deux
    50 g
  • de fromage de chèvre en bûche
    100 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    70 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    5 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de magret de canard fumé
    30 tranches
  • d'huile d'olive
    30 g
  • d'huile de noix
    30 g
  • de vinaigre de cidre
    25 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de mâche
    300 g
  • de cerneaux de noix concassés
    100 g
  • de betterave cuite coupée en dés
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 465.2 kcal / 1925.8 kJ
Białko 15.5 g
Tłuszcz 39.7 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Sód 989 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...