
Urządzenia i Akcesoria
Roulés de porc aux épinards, sauce marsala
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
d'échalotes coupées en deux80 g
-
d'huile d'olive extra vierge60 g
-
de pousses d'épinards frais200 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincée
-
de filet de porc (100 g/tranche env.)6 tranches
-
de bacon6 tranches
-
de beurre10 g
-
d'eau200 g
-
de marsala liquoreux80 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
346.8 kcal /
1440 kJ
Białko
21.5 g
Tłuszcz
27.2 g
Węglowodany
2.3 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Sód
307.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°27
36 Przepisów
Francja
Francja