Roulés de porc aux épinards, sauce marsala

Roulés de porc aux épinards, sauce marsala

4.6 12 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • d'échalotes coupées en deux
    80 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    60 g
  • de pousses d'épinards frais
    200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincée
  • de filet de porc (100 g/tranche env.)
    6 tranches
  • de bacon
    6 tranches
  • de beurre
    10 g
  • d'eau
    200 g
  • de marsala liquoreux
    80 g
    80 g de vin doux sucré

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 346.8 kcal / 1440 kJ
Białko 21.5 g
Tłuszcz 27.2 g
Węglowodany 2.3 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Sód 307.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...