Wersje kompatybilne
Farfalle integrali con salsa al salmone e mix di pepi
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salmone affumicato a striscioline
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di pepe in grani misto (rosa, nero e verde in salamoia)
- 320 g di pasta secca integrale tipo farfalle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2381 kJ / 569 kcal
- Białko
- 20.1 g
- Węglowodany
- 54.8 g
- Tłuszcz
- 28.3 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Linguine al salmone e vodka
20 min
Spaghetti pomodoro e speck
35 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Mezze maniche affumicate
25 min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35 min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40 min
Farfalle al salmone e pinoli
20 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Farfalle pesto e gamberi
20 min
Pasta alla bagossa
50 min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min