Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de judías rojas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 600 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de cebolla cortada en trozos
- 150 g de zanahoria cortada en trozos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de espinacas congeladas (previamente descongeladas)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 670 kJ / 167 kcal
- Białko
- 10.1 g
- Węglowodany
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Błonnik
- 11.2 g
Alternatywne przepisy
Crema de judías blancas y verduras
30min
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Lentejas con tomate y acelgas
30min
Guiso de judías pintas con arroz
40min
Sopa de coliflor con grelos
45min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Lentejas con setas y morcilla
3 Std.
Sopa de judías rojas
35min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Sopa de batata, pimiento rojo y judías blancas
35min
Crema de judías blancas con espinacas
30min