Crema de judías pintas y espinacas

Crema de judías pintas y espinacas

4.3 51 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 600 g de judías rojas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
  • 600 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 300 g de cebolla cortada en trozos
  • 150 g de zanahoria cortada en trozos
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 200 g de espinacas congeladas (previamente descongeladas)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 167 kcal / 670 kJ
Białko 10.1 g
Tłuszcz 5.6 g
Węglowodany 19.3 g
Błonnik 11.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...