Urządzenia i Akcesoria
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Roulade
-
carrots cut in pieces80 g
-
haggis skinned, cut in pieces250 g
-
Toulouse sausages skinned, cut in pieces100 g
-
pancetta thin slices120 g
Whisky Sauce
-
shallots halved150 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whisky100 g
-
beef stock250 g
-
cornflour1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1615.8 mg
Białko
17 g
Kalorie
2217.6 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
22.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Cornish Pasty
1 Std. 30 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Peppercorn Sauce
30 Min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Yorkshire Pudding
1 Std.
Kedgeree
45 Min
Prawn Cocktail
15 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 Std. 40 Min
Rhubarb Marzipan Slices
1 Std. 10 Min