Urządzenia i Akcesoria
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Roulade
-
carrots cut in pieces80 g
-
haggis skinned, cut in pieces250 g
-
Toulouse sausages skinned, cut in pieces100 g
-
pancetta thin slices120 g
Whisky Sauce
-
shallots halved150 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whisky100 g
-
beef stock250 g
-
cornflour1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1615.8 mg
Białko
17 g
Kalorie
2217.6 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
22.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Beef and Beer Pie
1 godz. 40 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Rhubarb Crumble
55 min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 godz. 20 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Peppercorn Sauce
30 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Toad in the Hole
1 godz.