Urządzenia i Akcesoria
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Roulade
-
carrots cut in pieces80 g
-
haggis skinned, cut in pieces250 g
-
Toulouse sausages skinned, cut in pieces100 g
-
pancetta thin slices120 g
Whisky Sauce
-
shallots halved150 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whisky100 g
-
beef stock250 g
-
cornflour1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1615.8 mg
Białko
17 g
Kalorie
2217.6 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
22.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Steak and Kidney Pudding
5 godz.
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Yorkshire Pudding
1 godz.
Kedgeree
45 min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 godz.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min