
Urządzenia i Akcesoria
Apple and Blackberry Pudding
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra for greasing170 g
-
whipping cream250 g
-
golden caster sugar220 g
-
large eggs3
-
plain flour300 g
-
cooking apples peeled, cored and cut in slices (1 cm)500 g
-
fresh blackberries250 g
-
single cream (opcjonalnie) for serving200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
585 kcal /
2449 kJ
Białko
7.3 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
64.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Pear and Blueberry Crumble
45 min
Orange Burst Biscuits
2 godz. 10 min
Cappuccino Cake
2 godz.
Quick Christmas Cake
2 godz. 25 min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 min
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1 godz. 10 min
Seedy Marmalade Flapjacks
40 min
Blueberry Bakewell Traybake
1 godz. 30 min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1 godz. 30 min
Bakewell Tart
1 godz. 50 min
Coffee and Walnut Cake
1 godz. 10 min