Apple and Blackberry Pudding
TM6 TM5 TM31

Apple and Blackberry Pudding

3.9 (9 ocen)

Składniki

  • 170 g unsalted butter, plus extra for greasing
  • 250 g whipping cream
  • 220 g golden caster sugar
  • 3 large eggs
  • 300 g plain flour
  • 500 g cooking apples, peeled, cored and cut in slices (1 cm)
  • 250 g fresh blackberries
  • 200 g single cream, for serving (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2449 kJ / 585 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
64.8 g
Tłuszcz
33 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy