Urządzenia i Akcesoria
Apple and Blackberry Pudding
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra for greasing170 g
-
whipping cream250 g
-
golden caster sugar220 g
-
large eggs3
-
plain flour300 g
-
cooking apples peeled, cored and cut in slices (1 cm)500 g
-
fresh blackberries250 g
-
single cream (opcjonalnie) for serving200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.3 g
Kalorie
2449 kJ /
585 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
64.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 min
Applesauce Cake
1 godz. 15 min
Apple Cake
1 godz.
Apple Crumble and Custard
4 godz.
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2 godz. 20 min
Rhubarb Marzipan Slices
1 godz. 10 min
Rhubarb Crumble
55 min
Pear and Blueberry Crumble
45 min
Blueberry Bakewell Traybake
1 godz. 30 min
Blueberry and Lemon Spumble
1 godz. 35 min
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3 godz. 45 min
Lemon Drizzle Cake
1 godz. 30 min