Socca aux légumes d'été

Socca aux légumes d'été

4.4 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons (2), coupés en quatre
    125 g
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de courgettes (3) en demi-rondelles
    400 g
  • d'aubergine (½) en cubes
    200 g
  • de tomates en morceaux
    300 g
  • feuille de laurier
    1
  • de thym frais
    2 branches
  • d'eau
    300 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de farine de pois chiche
    125 g
  • huile d'olive pour huiler
  • de roquette
    feuilles
  • de parmesan en copeaux
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 272 kcal / 1134 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...