Tartine petits pois, feta et herbes fraîches

Tartine petits pois, feta et herbes fraîches

3.8 37 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
10 pièces

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 350 g de petits pois frais
  • 100 g de feta coupée en morceaux
  • 250 g de ricotta
  • 5 brins de menthe fraîche hachés
  • 10 tiges de ciboulette fraîche ciselées
  • ½ de citron jaune non traité zeste et jus
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pain de campagne coupé en tranches
  • 40 g de graines variées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 454.8 mg
Białko 15.2 g
Kalorie 1111.5 kJ / 264.5 kcal
Tłuszcz 7.8 g
Błonnik 10.9 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...