Tartine petits pois, feta et herbes fraîches

Tartine petits pois, feta et herbes fraîches

3.8 37 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
10 pièces

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de petits pois frais
    350 g
  • de feta coupée en morceaux
    100 g
  • de ricotta
    250 g
  • de menthe fraîche hachés
    5 brins
  • tiges de ciboulette fraîche ciselées
    10
  • citron jaune non traité zeste et jus
    ½
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • pain de campagne coupé en tranches
    1
  • de graines variées
    40 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 264.5 kcal / 1111.5 kJ
Białko 15.2 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 10.9 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Sód 454.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...