Gratin de courgettes et d'artichauts à la scamorza

Gratin de courgettes et d'artichauts à la scamorza

3.8 6 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'amandes émondées
    150 g
  • de fromage scamorza coupé en morceaux
    100 g
  • d'eau
    1000 g
  • d'artichauts poivrade
    2 bouquets
  • de courgettes jaunes bio, taillées en rondelles
    400 g
  • de poitrine de porc fumée
    6 tranches fines
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 509 kcal / 2110 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...