Escalopes de bar et mousseline d'artichaut

Escalopes de bar et mousseline d'artichaut

4.3 7 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • 6 artichauts type camus (voir "Conseil(s")
  • 1000 g d'eau
  • 1 bar de 2 kg, les filets seulement
  • 60 g de beurre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel, à discrétion
  • du poivre moulu, à discrétion
  • le jus d'un citron jaune

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 31 g
Kalorie 1231 kJ / 295 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...