Salade aux légumes de printemps

Salade aux légumes de printemps

4.2 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • 2 - 3 brins de persil frais équeutés
  • 2 - 3 brins de coriandre fraîche effeuillés
  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • 50 g d'huile d'olive
  • 40 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 500 g d'eau
  • 150 g de fèves fraîches
  • 250 g de chou-fleur détaillé en sommités
  • 300 g d'asperges vertes épluchées et coupées en tronçons
  • 300 g de petits pois frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 31.5 mg
Białko 6.5 g
Kalorie 639.5 kJ / 154 kcal
Tłuszcz 9.3 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 7.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...