Salade aux légumes de printemps

Salade aux légumes de printemps

4.4 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • de persil frais équeutés
    2 - 3 brins
  • de coriandre fraîche effeuillés
    2 - 3 brins
  • d'échalotes coupées en deux
    60 g
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de jus de citron fraîchement pressé
    40 g
  • d'eau
    500 g
  • de fèves fraîches
    150 g
  • de chou-fleur détaillé en sommités
    250 g
  • d'asperges vertes épluchées et coupées en tronçons
    300 g
  • de petits pois frais
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 154 kcal / 639.5 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 9.3 g
Węglowodany 7.7 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 31.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...