Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
medium egg1
-
chilli powder½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
mustard1 tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
tomato ketchup20 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
Chinese cabbage cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
red radishes80 g
-
smoked salmon cut in strips300 g
-
baguettes2
-
hazelnuts (opcjonalnie) chopped, for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1241.9 mg
Białko
22.3 g
Kalorie
3088.7 kJ /
738.2 kcal
Tłuszcz
47.4 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
57.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 min
Iced Tea with a Honey and Mint Syrup and Fruit Ice Cubes
3 godz. 40 min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 godz. 15 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 godz.
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 min
Green Tea Smoothie
10 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Carrot and Pineapple Smoothie
10 min