
Urządzenia i Akcesoria
Thai Cucumber Salad (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (opcjonalnie) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
189.3 kcal /
791.9 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
13.9 g
Węglowodany
14.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
690.5 mg