Urządzenia i Akcesoria
Thai Cucumber Salad (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (opcjonalnie) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
690.5 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
791.9 kJ /
189.3 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jalapeño, Lime and Coconut Cashews
25 min
Berry Liqueur
25 min
Beetroot salad
10 min
Houmous Salad Dressing
5 min
White Bean and Feta Dip
5 min
PaNOma Mocktail
45 min
Beetroot Salad
10 min
Roasted Garlic Dip
1 godz. 15 min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Coconut Prawn Soup
45 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min