Urządzenia i Akcesoria
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Fish Cakes
-
fresh coriander leaves15 g
-
garlic cloves3
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
pollock fillets cut in pieces500 g
-
water500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
breadcrumbs400 g
Savoy Rice
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
savoy cabbage cut in pieces150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
long grain rice250 g
-
water800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25.3 g
Kalorie
1741 kJ /
416 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Healthy Greek Turkey Burgers
40 Min
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30 Min
Chicken Chia Burgers
1 Std. 10 Min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2 Std.
Green Dyed Eggs
55 Min
Spider Web Cupcakes
1 Std. 5 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Lasagna rolls
1 Std.
Seafood Salad with Pearl Barley
1 Std. 35 Min
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.
Pumpkin and Spinach Pie
1 Std. 35 Min
Wholefood Pancakes with Vanilla and Cinnamon Poached Apples
1 Std. 25 Min