Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fish Cakes
- 15 g fresh coriander leaves
- 3 garlic cloves
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- 500 g pollock fillets, cut in pieces
- 500 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 400 g breadcrumbs
Savoy Rice
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 150 g savoy cabbage, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- 250 g long grain rice
- 800 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1741 kJ / 416 kcal
- Białko
- 25.3 g
- Węglowodany
- 43.6 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmon Fishcakes
1h 50 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Wild Salmon Fishcakes
30min
Meatballs with tomato sauce
45min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Lemon cake
2h
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Chicken and Spelt Salad
1h 15 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Fish and Herb Parcel
35 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45min