Urządzenia i Akcesoria
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Fish Cakes
-
fresh coriander leaves15 g
-
garlic cloves3
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
pollock fillets cut in pieces500 g
-
water500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
breadcrumbs400 g
Savoy Rice
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
savoy cabbage cut in pieces150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
long grain rice250 g
-
water800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25.3 g
Kalorie
1741 kJ /
416 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Salmon Fishcakes
1 godz. 50 min
Chilli con carne
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Scandinavian Rye Bread
27 godz.
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Wild Salmon Fishcakes
30 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 godz. 10 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min