Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice

Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice

2.9 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions

Składniki

Fish Cakes
  • fresh coriander leaves
    15 g
  • garlic cloves
    3
  • olive oil plus extra for frying
    50 g
  • pollock fillets cut in pieces
    500 g
  • water
    500 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • breadcrumbs
    400 g
Savoy Rice
  • olive oil
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • savoy cabbage cut in pieces
    150 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • long grain rice
    250 g
  • water
    800 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 416 kcal / 1741 kJ
Białko 25.3 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 43.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...