Urządzenia i Akcesoria
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Millet-stuffed Cabbage Rolls
-
250 g bulgur wheatmillet grains250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
onions quartered180 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - ¾ tsp
Sauce
-
unsalted butter diced30 g
-
double cream80 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1185 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Mint Courgettes
30 min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 godz. 35 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Portuguese Leeks
45 min
Borscht
50 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.