Urządzenia i Akcesoria
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Millet-stuffed Cabbage Rolls
-
250 g bulgur wheatmillet grains250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
onions quartered180 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - ¾ tsp
Sauce
-
unsalted butter diced30 g
-
double cream80 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1185 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Creamy Courgette Soup
35 min
No-rise Wholemeal Pizzas
40 min
Quinoa Salad
35 min
Tofu stew
30 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Baked spinach and eggs
35 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 godz. 15 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min