Urządzenia i Akcesoria
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Millet-stuffed Cabbage Rolls
-
250 g bulgur wheatmillet grains250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
onions quartered180 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - ¾ tsp
Sauce
-
unsalted butter diced30 g
-
double cream80 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1185 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Tofu stew
30 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Spelt and Buckwheat Bread
1 godz. 55 min
Grain Bread with Cashew Butter
55 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.