
Urządzenia i Akcesoria
Riz au lait aux abricots comme un tiramisu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Le sirop
-
abricots secs dénoyautés coupés en deux16
-
gousse de vanille (les graines seulement)1
-
d'eau200 g
-
de sucre en poudre30 g
Le riz
-
de lait entier600 g
-
de riz rond blanc, spécial dessert100 g
-
gousse de vanille (les graines seulement)1
-
de sucre en poudre50 g
-
de crème liquide 35% m.g. très froide150 g
-
de mascarpone très froid150 g
-
biscuits à la cuillère en morceaux8
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
564 kcal /
2372 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
71 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mignardises
10 Przepisów
Francja
Francja