
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 600 g de rhubarbe coupée en tronçons
- 150 g de sucre en poudre et 2 c. à soupe pour les fraises
- 400 g de fraises équeutées et coupées en deux
- 350 g de fromage blanc 20 % m.g. préalablement égoutté dans un linge fin
-
200
g de sirop de fraise
lub 200 g de liqueur de fraises - 150 g d'eau
- 20 biscuits roses de Reims ou boudoirs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 297 kcal / 1257 kJ
- Białko
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Węglowodany
- 61.9 g