Bûche aux épices façon tatin

Bûche aux épices façon tatin

4.0 68 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 parts

Składniki

Le biscuit
  • 4 œufs
  • 120 g de sucre roux
  • 70 g de farine de blé
  • 30 g de fécule de maïs
  • 1 c. à café d'épices à pain d'épices
La garniture
  • 4 pommes (450 g)
  • 850 g de pommes
  • 70 g de sucre roux
  • 40 g de beurre coupé en morceaux
Le sirop
  • 100 g de sirop d'érable
  • 100 g d'eau
  • 2 c. à soupe de calvados

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 4.8 g
Kalorie 1402 kJ / 331 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 60.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...