
Urządzenia i Akcesoria
Bûche aux épices façon tatin
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 parts
Składniki
Le biscuit
-
œufs4
-
de sucre roux120 g
-
de farine de blé70 g
-
de fécule de maïs30 g
-
d'épices à pain d'épices1 c. à café
La garniture
-
pommes (450 g)4
-
de pommes850 g
-
de sucre roux70 g
-
de beurre coupé en morceaux40 g
Le sirop
-
de sirop d'érable100 g
-
d'eau100 g
-
de calvados2 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
331 kcal /
1402 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
60.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bûches de Noël
8 Przepisów
Francja
Francja