Bûche aux épices façon tatin

Bûche aux épices façon tatin

4.1 69 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 parts

Składniki

Le biscuit
  • œufs
    4
  • de sucre roux
    120 g
  • de farine de blé
    70 g
  • de fécule de maïs
    30 g
  • d'épices à pain d'épices
    1 c. à café
La garniture
  • pommes (450 g)
    4
  • de pommes
    850 g
  • de sucre roux
    70 g
  • de beurre coupé en morceaux
    40 g
Le sirop
  • de sirop d'érable
    100 g
  • d'eau
    100 g
  • de calvados
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 331 kcal / 1402 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 60.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...