Urządzenia i Akcesoria
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Salad
-
carrots peeled and cut into pieces (4 cm)300 g
-
parsnip peeled and cut into pieces (4 cm)200 g
-
celeriac peeled and cut into pieces (4 cm)100 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (4-4.5 cm)430 g
-
water500 g
-
eggs4
-
leek white part only, cut into slices (1.5 cm)70 g
-
dill cucumbers cut into pieces (3 cm)250 g
-
apple cut into quarters and core removed180 g
-
frozen green peas (opcjonalnie) thawed220 g
Dressing
-
mayonnaise (see Tips)280 - 300 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
fresh parsley leaves only, finely chopped, for garnishing1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
520.8 mg
Białko
8 g
Kalorie
1292 kJ /
308 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut soup
50 min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 godz.
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Ukrainian borscht
35 min
Peach and plum upside-down cake
50 min
Rice salad
1 godz.
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Crunchy carrot salad
10 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Quick blueberry ice cream
5 min