Urządzenia i Akcesoria
Mixed mushroom pâté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
566 g
Składniki
-
day old bread roughly torn25 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
salt½ tsp
-
salted butter softened and cut into pieces100 g
-
fresh portobello mushrooms cut into quarters200 g
-
fresh brown mushrooms cut into quarters100 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into quarters100 g
-
cream cheese50 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 566 g
Sód
2148.3 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
4480.7 kJ /
1070.9 kcal
Tłuszcz
100.9 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
61.7 g
Węglowodany
36.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Soy bread with seeds
3 godz. 50 min
Vegan macadamia cheese ball
56 godz. 55 min
Romesco dip
10 min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 godz. 20 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Tapenade
10 min