Prawn salad with horseradish cream

Prawn salad with horseradish cream

4.0 3 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions

Składniki

Potatoes
  • water
    700 g
  • kipfler potatoes (small), cut into halves
    500 g
  • large raw prawns de-veined, peeled but with tails intact
    24
  • salt to season
  • sherry vinegar
    1 tbsp
  • extra virgin olive oil
    1 ½ tbsp
  • eschalots cut into fine dice
    40 g
Sweet pickled cucumbers
  • Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
    150 g
  • raw sugar
    50 g
  • white wine vinegar
    50 g
  • water
    100 g
Horseradish cream
  • thickened cream
    80 g
  • horseradish (see Tips)
    50 g
  • crème fraîche
    60 g
  • ground white pepper
    ½ tsp
  • salt to taste
Assembly
  • pink peppercorns (optional)
    1 tbsp
  • baby radishes cut into quarters
    ½ bunch
  • fresh chervil
    5 sprigs
  • salmon caviar (optional)
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 177.8 kcal / 746.5 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 15.6 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 452.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...