Urządzenia i Akcesoria
Prawn salad with horseradish cream
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Potatoes
-
water700 g
-
kipfler potatoes (small), cut into halves500 g
-
large raw prawns de-veined, peeled but with tails intact24
-
salt to season
-
sherry vinegar1 tbsp
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
eschalots cut into fine dice40 g
Sweet pickled cucumbers
-
Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice150 g
-
raw sugar50 g
-
white wine vinegar50 g
-
water100 g
Horseradish cream
-
thickened cream80 g
-
horseradish (see Tips)50 g
-
crème fraîche60 g
-
ground white pepper½ tsp
-
salt to taste
Assembly
-
pink peppercorns (optional)1 tbsp
-
baby radishes cut into quarters½ bunch
-
fresh chervil5 sprigs
-
salmon caviar (optional)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
452.7 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
746.5 kJ /
177.8 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn saganaki with feta
35 min
Meatballs with Romesco sauce
1 godz. 40 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Salmon niçoise salad
35 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Brandy cream
15 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Miso coleslaw
20 min
Garlic prawns
25 min