Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 15.6 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 452.7 mg
Alternatywne przepisy
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Citrus seafood salad
1sa
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Sardines in parcels with green bean salad
Brak ocen
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2ч. 30 мин.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 dk
Beef tapenade crostini
1sa 40 dk
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Scallops with pea purée
25 min