Urządzenia i Akcesoria
Creamy turkey stew (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
brown onion cut into wedges (1 cm)150 g
-
carrot cut into slices (1 cm)150 g
-
celery stalk cut into thin slices (5 mm)70 g
-
fresh mushrooms cut into quarters250 g
-
garlic clove1
-
bacon cubes150 g
-
white wine50 g
-
plain flour2 tbsp
-
skinless boneless turkey leg meat cut into pieces (4 cm)800 g
-
salt plus extra to season½ - 1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
Dijon mustard1 tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnising2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2166.5 mg
Białko
47.3 g
Kalorie
2307.8 kJ /
549.5 kcal
Tłuszcz
34.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Turkey meatballs in dill sauce
1 godz. 30 min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 godz. 35 min
Beef and coconut soup
30 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1 godz. 45 min