
Urządzenia i Akcesoria
Pasta tonno e olive
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di olive nere denocciolate + q.b.50 g
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di burro20 g
-
spicchio di aglio1
-
peperoncino rosso piccante (opcjonalnie)1
-
acciughe sott'olio sgocciolate1 - 2
-
di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato120 g
-
di acqua1200 g
-
di sale grosso1 cucchiaino
-
di pasta corta a piacere320 g
-
prezzemolo tritato per servire
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
496 kcal /
2075 kJ
Białko
24.5 g
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
57.6 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Profumo di mare
5 Przepisów
Włochy
Włochy