Pasta tonno e olive

Pasta tonno e olive

4.0 180 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di olive nere denocciolate + q.b.
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di burro
    20 g
  • spicchio di aglio
    1
  • peperoncino rosso piccante (opcjonalnie)
    1
  • acciughe sott'olio sgocciolate
    1 - 2
  • di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
    120 g
    120 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
  • di acqua
    1200 g
  • di sale grosso
    1 cucchiaino
  • di pasta corta a piacere
    320 g
  • prezzemolo tritato per servire

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 496 kcal / 2075 kJ
Białko 24.5 g
Tłuszcz 18.6 g
Węglowodany 57.6 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...