Pasta e cavolfiore alla napoletana

Pasta e cavolfiore alla napoletana

4.1 82 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • spicchio di aglio privato dell'anima
    1
  • peperoncino piccolo
    1
  • di pancetta dolce o affumicata, a cubetti
    100 g
  • di cavolfiori le cimette a pezzi piccoli
    400 g
  • di acqua calda (non bollente)
    850 g
  • pomodori pelati a pezzi
    2
  • di dado per brodo vegetale
    5 g
  • di pasta corta mista
    320 g
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 486.5 kcal / 2035.5 kJ
Białko 17.5 g
Tłuszcz 18.4 g
Węglowodany 66.9 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 471.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...