Pasta panna, piselli e prosciutto

4.8 67 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di prosciutto cotto a cubetti
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 250 g di piselli surgelati
  • 300 - 350 g di panna da cucina
  • 320 g di pasta secca corta

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 929.6 mg
Białko 24.7 g
Kalorie 2756.2 kJ / 658.8 kcal
Tłuszcz 28.7 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 11.2 g
Węglowodany 74.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...