Pasta con ragù bianco e piselli

Pasta con ragù bianco e piselli

4.3 353 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di carota a pezzi
  • 30 g di sedano a pezzi
  • 30 g di cipolla a pezzi
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di carne trita mista (manzo e maiale)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 60 g di vino bianco secco
  • 200 g di piselli freschi o surgelati
  • 320 g di pasta corta a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 306.4 mg
Białko 31.7 g
Kalorie 2705 kJ / 646.5 kcal
Tłuszcz 23.9 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Węglowodany 79.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...