Pasta al ragù

Pasta al ragù

4.7 83 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 porzioni

Składniki

  • di pancetta a cubetti dolce o affumicata
    50 g
  • di gambo di sedano a pezzi
    20 g
  • di carota pelata e a pezzi
    40 g
  • di cipolla
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    25 g
  • di carne trita mista (50% manzo e 50% maiale)
    150 g
  • di vino bianco secco
    40 g
  • di passata di pomodoro
    150 g
  • di acqua
    55 g
  • di latte
    40 g
  • foglia di alloro fresca lavata
    1
  • di concentrato di pomodoro
    15 g
  • di sale
    5 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di pasta corta, formato a piacere
    160 g
  • Parmigiano Reggiano (opcjonalnie) a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 630 kcal / 2636 kJ
Białko 32.4 g
Tłuszcz 25.8 g
Węglowodany 65 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...