Pasta panna e salmone

Pasta panna e salmone

4.3 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di burro a pezzi
    50 g
  • di salmone affumicato a pezzi
    120 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di concentrato di pomodoro
    5 g
  • di Cognac
    20 g
  • di pasta secca formato a piacere (vedere consigli)
    320 g
  • di pepe nero macinato (opcjonalnie)
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 619 kcal / 2590.3 kJ
Białko 21.2 g
Tłuszcz 30.7 g
Węglowodany 65.7 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 16.9 g
Sód 647.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...