Pasta panna e salmone

Pasta panna e salmone

4.2 66 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di burro a pezzi
  • 120 g di salmone affumicato a pezzi
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 5 g di concentrato di pomodoro
  • 20 g di Cognac
  • 320 g di pasta secca formato a piacere (vedere consigli)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 647.4 mg
Białko 21.2 g
Kalorie 2590.3 kJ / 619 kcal
Tłuszcz 30.7 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 16.9 g
Węglowodany 65.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...