Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 ½ oz yellow onions, halved
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
-
5 ½
oz fresh tomatoes
lub 5 ½ oz tomatoes, canned -
1
heaping tsp homemade vegetable stock paste
lub 1 vegetable stock cube - ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 - 3 ½ oz white wine
- 12 oz zucchini, cubed
- 7 oz carrots, sliced
- 7 oz mushrooms, sliced
- 14 oz firm tofu, cubed
- 1 ½ tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 821.3 kJ / 196.3 kcal
- Białko
- 13.1 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 235.7 mg
Alternatywne przepisy
Lentil Moussaka
2h 20min
Cauliflower "Fried" Rice
40 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Nut Milk
10 min
Ratatouille
40 Min
Stuffed Vegetables
1h 20 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™)
40 Min
Eggplant Sauté
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Baked Spinach and Eggs
35min
Vegetable Stew
1h 15min